Comunicat

  • 11 Dec 2015 05:42

Cine suntem

Cash Cover
G4S CASH SOLUTIONS ROMANIA a lansat in data de 08.12.2015, în Sala Ballroom a Hotelului Crown Plaza, SOLUTIA E2E Management Valori:CASH360.

G4S CASH SOLUTIONS, liderul mondial in solutii de securitate cu o cifra de afaceri de 6.8 miliarde GBP in 2015, ce asigura operatiuni in 125 de tari, a organizat un eveniment dedicat lansarii celei mai noi solutii de Cash Management pentru Sectorul Bancar si Piata de Retail din Romania.

„G4S este liderul incontestabil al pietei de solutii de cash management din Romania si singura companie multinationala prezenta in aceasta piata. Avem expertiza de a concepe produse si servicii noi, adaptate nevoilor specifice ale clientilor nostri, o echipa exceptionala si cea mai performanta infrastructura din industrie pentru a le livra.
Lansarea serviciului CASH360 este parte a strategiei companiei noastre de diferentiere prin calitatea serviciilor pe care le oferim, atentia pe care o acordam satisfactiei clientilor nostri si prin cea mai dezvoltata gama de produse si servicii din industria in care operam.
Vom continua sa inovam, sa ne consolidam pozitia de lider si sa oferim clientilor nostri toate beneficiile apartenentei G4S Cash Solutions Romania la cel mai mare furnizor mondial de solutii de cash management” declara Dan DUMITRU POPESCU – Director General, G4S CASH SOLUTIONS.

La evenimentul de lansare au participat reprezentanti ai Sectorului Bancar din Romania, alaturi de responsabili din zona financiara si securitate ai celor mai cunoscute nume din Piata de Retail locala si internationala. “CASH360 este o soluţie integrata de Cash Management ce oferă posibilitatea clientilor de a-si verifica si gestiona în timp real balanţa de cash utilizând o platforma on-line dedicata. Exista elemente comune in ceea ce priveste managementul numerarului, identificate la nivelul bussines-urilor Partnerilor nostri: nevoia de securitate, simplificarea proceselor de reconciliere, flexibilitatea tool-urilor de raportare iar solutia Cash360 propune solutii concrete in acest sens.
CASH360 ofera solutii de management al numerarului atat pentru entitati comerciale cu un rulaj mic/mediu de pana la 1000-3000 bancnote/zi cat si pentru marii Retaileri ce incaseaza zilnic peste 25 mii de bancnote” declara Anamaria PRIPINA – Director Comercial, G4S CASH SOLUTIONS.

Conform statisticilor G4S Plc - numerarul este modalitatea principală de plată utilizată la nivel mondial; aceleasi analize oferite de G4S arată faptul că un retailer mediu cheltuie până la 1.7% din cifra de afaceri anuală pentru susţinerea completă a procesului de gestiune a numerarului, 75% din costurilor asociate acestui proces fiind inregistrate la nivelul locatiei de operare a Clientului.

Printre principalele avantaje oferite Clientilor cu ajutorul solutiei CASH360 dorim sa evidentiem:
1. PREDICTIBILITATE A COSTURILOR - G4S ofera intreaga solutie in baza unui abonament ce cuprinde atat terminalul special destinat acestei solutii cat si toate serviciile aditionale.
2. RAPIDITATEA creditarii contului Clientului – fiind posibila creditarea in timp real, astfel incat numerarul abia depus in echipamentul CASH360 poate fi reutilizat de catre Client in termen de cateva minute.
3. REDUCEREA COSTURILOR atat a celor variabile, cat si a costurilor fixe. Solutia CASH360 asigura reducerea costurilor interne aferente gestionarii numerarului cu pana la 70%.
4. OPTIMIZAREA PROCESELOR – terminalele asociate solutiei CASH360 reprezentand o alternativa optima la solutiile si procesele standard de management al numerarului folosite de catre piata de retail din Romania.

^