Comunicat

  • 01 Feb 2012 09:41

Cine suntem

Bucuresti, 01.02.2012 - G4S lanseaza in premiera in Romania serviciul de monitorizare video SAFE CAM, atat pentru clientii business cat si pentru cei rezidentiali.

SAFE CAM este o solutie la cheie pe care o oferim clientilor interesati sa creasca nivelul de siguranta a afacerilor sale sau a bunurilor personale, fara a necesita insa o investitie costisitoare in echipamente si aplicatii software.

Serviciul combina o camera video IP de inalta calitate si o platforma web care iti aduce imagini video de oriunde din reteaua locala sau de pe Internet, G4S neavand acces la fluxul audio/video de pe camerele video.

Clientul poate accesa serviciul SAFE CAM prin intermediul unui portal dedicat www.safecam.g4s.ro care ii permite vizionarea si controlul fiecarei camere in parte, in timp real. Accesul este permis de pe orice terminal: PC, tableta sau telefon SMART, conectat la oricare browser de internet.

Camerele IP sunt destinate utilizarii in interior si ofera mobilitate Pan/Tilt controlabila de la distanta direct din portalul www.safecam.g4s.ro si facilitati de detectare a miscarii si vedere pe timp de noapte chiar si in lipsa unei surse de lumina.

Serviciul SAFE CAM nu are costuri initiale, echipamentul fiind oferit in custodie. Singurul cost care revine clientului este un abonament lunar incepand de la doar 6,9 euro pe luna pentru fiecare camera instalata, pentru contracte semnate pe 3 ani.

Suplimentar, la cererea clientilor, G4S oferta spatiu de stocare a imaginilor, pe serverele proprii, in schimbul unui abonament lunar.

Domnul Adrian Baicusi, Country Manager G4S, a declarat: “SAFE CAM este primul pas pe care compania noastra il face catre aliniere la tehnologii moderne, venind in sprijinul clientilor, companii mici si mijlocii, cat si clientilor din segmentul rezidential, oferindu-le astfel siguranta, mobilitate si confort .”

^